ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Güvenlik & Bilgisayar & İnternet & Webmaster & Programlama Bölümü > Güvenlik & Bilgisayar & İnternet & Webmaster & Programlama > ASP, Perl, Php, Html

ASP, Perl, Php, Html ASP, Perl, Php, Html, Java gibi her tür programcılık dili için yardım alabilceğimiz bölüm...

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17.01.07, 10:47   #8 (permalink)
Amelie..
 
ayşe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2006
Nereden: YeDi TePe İsTanBuL..
Mesaj Sayısı: 2.802
Konu Sayısı: 257
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 228702
Rep Puanı: 22868521
Rep Derecesi : ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000ayşe 0-10000000
Ruh Hali:

Thumbs up Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




hepsi süper bilgiler... saol. yalnız merak ettiğim bişey var. biz de üniverstedeyken kütüphane programı yapmıştık.. hem de sadece aspde deil, sql programında da.. kolaylığından mıdır yoksa örneklerinin rahatça bulunabilmesinden mi?


__________________
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...]elifim







ayşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.07, 11:00   #9 (permalink)
Banned
 
Murat_1995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Mesaj Sayısı: 767
Konu Sayısı: 253
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 2341
Rep Derecesi : Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000
Ruh Hali:

Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




bence kolaylığından değil herkesin kendine göre bir fikri var.Örneğin ben bir download sitesi yapsamda aynı adımları uygulucaktım.bence sadece örneklendirme .Bu arada derslere devam


Murat_1995 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.07, 11:06   #10 (permalink)
Banned
 
Murat_1995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Mesaj Sayısı: 767
Konu Sayısı: 253
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 2341
Rep Derecesi : Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000
Ruh Hali:

Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




Merhaba Arkadaşlar

Son dersimizde baglanti.asp adıyla bir veritabanı bağlantı sayfası bir onayla.asp ve kullanicihesaplari adıyla tablo oluşturmuştuk

bu dersimizde yaptıklarımızı kullanarak projeyi geliştirmeye devam ediyoruz

*Asp Bilgileri

include file Yöntemi
bu yöntemi pojemiz boyunca hemen her sayfada kullanacağız hatırlarsanız önceki derslerde veritabanı bağlantısı yaptığımız sayfayı diğer sayfalarda kullanacağız demiştik işte include file yöntemi bu işe yarıyor aslında bu iş için birçok yeni ve daha kaliteli yöntemler yapıldı ama ne demiş atalarımız HOCA BİLDİĞİNİ OKUR

bu yöntemi kullanma şeklimiz çok basit eğer görünen bir sayfayı include edeceksek (mesela banner yan veya üst panel gibi) görünmesini istediğimiz yere yazarız ama görünmeyen bir sayfaysa(veri tabanı bağlantısı yaptığımız sayfa gibi) işlevine göre bir yere konumlandırırız genelde sayfanın üst bölümlerindedir
kullanımına gelince önece bu yöntemi kullanacağımıza dair asp.dll dosyasını uyarmak amcıyla <!--# etiketi açarız
sonra include file="eklenecek dosya adı" deriz ve --> etiketiyle kapatırız
yani sonuç <!--#include file="eklenecek dosya adı" --> olur

* onayla.asp sayfası yapımı

arkadaşlar onayla.asp dosyamızı açın kod bölümüne geçin ve buradaki hazır yazlı olan kodları silin sayfa tertemiz olsun
şimdi include file yöntemini kullanarak baglanti.asp dosyasını sayfaya ekleyin

<!--#include file="baglanti.asp" -->

Dikkat ettiyseniz sadece dosyanın adını yazdık yol bilgisini girmedik sebebi baglanti.asp ile onayla.asp dosyası aynı klasörde ama başka klasörde olsaydı mesela onayla.asp data klasöründe baglanti.asp data klasörünün içindeki bir klasörde olsaydı ozaman yol bilgisi girmemiz gerekirdi örnek verelim data klasörünü içindeki klasör adı resim olsun ve baglanti.asp sayfamız bu klsörde olsaydı kodlarımız
<!--#include file="resim/baglanti.asp" -->
olurdu

Kodun bitmiş hali
<!--#include file="baglanti.asp" -->


*Asp bilgileri

arkadaşlar onceki derslerde bi index.html adında bi giriş formu yapmıştık ve onayla.asp sayfasına gönder demiştik peki bu bilgiler onayla.asp sayfası nasıl alacak işte yanıtı
bir sayfadan gelen veriyi okumak için request nesnesinin
form veya querystring yöntemini kullanırız daha önce demiştikya post metodu ile sınırsız ve get metodu ile sınırlı veri yollarız diye
işte veri post metodu ile gönderildiyse form yöntemini get metodu ile gönderildiyse qerystring yöntemini kullanırız
biz post yöntemiyle veri gönderdik
kullanımı
<% request.form("gelenbilgi")%>
projeye dönelim

*onayla.asp sayfası yapımı

önce değişkenler
<% dim kullaniciadi , sifre1 , sifre2
'şimdi bu değişkenlerin değerine formdan gelen verileri atayalım
kullaniciadi=request.form("kullaniciadi")
'parantez içindeki kullaniciadı formdan gelen text fieldlerin adı hatırlaryın lütfen
'kullaniciadi yazaısının karşısındaki text fieldi seçin ve properties
'menüsünden textfield özelliğini kullaniciadi yapın demiştik giriş formunu
' yaparken işte bu isimler oradaki isimler
sifre1=request.form("sifre1")
sifre2=request.form("sifre2)
kodların son hali
<!--#include file="baglanti.asp" -->
<%dim kullaniciadi , sifre1 , sifre2
kullaniciadi=request.form("kullaniciadi")
sifre1=request.form("sifre1")
sifre2=request.form("sifre2")


*Asp bilgileri

Recordset oluşturmak
recordset adı gibi kayıt seti onlamına gelir ve kullanımı bu anlama göredir baglanti.asp sayfasıyla veritabanına bağlandık peki ya içindeki kullanici hesapları tablosunabaglandıkmı
işte recordset bu işe yarar yani vertabanının içindeki tablolara bağlanır

kullanımı basittir veritabani bağlantısına banzer neyse devam edelim projeje anlarsınız zaten

*onayla.asp sayfası yapımı

şimdi bir recordset yani kayıtseti yazacağız tabi önce değişken tanımlaması yapacağız

<% dim kayitseti , tablo
set kayitseti=Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
tablo="Select kullaniciadi , sifre1 , sifre2 from yonetiicihesaplari"
kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3
%>

anlaşılmayacak kadar karışık değil , değil mi?

önce kayitseti ve tablo diye iki değişken tanımladık

ben bu isimleri siz daha iyi anlayın diye koydum ama siz isterseniz istediğiniz ismi yazabilirsiniz

kayıtseti değişkenimize yeni bir tablo bağlantısı yapacağız dedik ado ya sonra tablo değişenimize bağlanacağımız tablo adını ve içindeki kolonları belirttik ve kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3 diyerek kayıtsetimize tablo değişkenin görevini yap dedik şimdei burada bir baglanti kelimesi var bu nerden geldi derseniz vertabani bağlantısı yaptığımız sayfada oluşturduğumuz bağlanti değişkenini hatırlayın derim

1 ve 3 yazıyo onlarda addopenstatics ve addopenoptimistic demenin kısa yolları oluyolar e onlar ne demek yaaaa diyen var bu bağlantıyla veritabanına yeni veri girişine ve veritabanından kayıtları görmemize izin ver demek
evvvet kayıtsetimiz başarılı acele etmeyin henüz sayfada bişey görünmez zaten bu sayfada birşeyde görünmeyecek arka planda çalışacak

kodların son hali

<!--#include file="baglanti.asp" -->
<%dim kullaniciadi , sifre1 , sifre2
kullaniciadi=request.form("kullaniciadi")
sifre1=request.form("sifre1")
sifre2=request.form("sifre2")
dim kayitseti , tablo
set kayitseti=Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
tablo="Select kullaniciadi , sifre1 , sifre2 from yoneticihesaplari "
kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3

*ASP bilgileri

arkadaşlar formdan gelen verileri aldık veritabanına tam tekmil bağlandık peki kullanıcının gönderdiği verilerin veritabanında olup olmadığını naıl anlayacağız
kayıt setimizde biraz değişiklik yapacağız ve baglantıya birde where deyimi ekleyeceğiz where demek nereye yani ben nereye gidecem der gibi

*onayla.asp sayfası kayıtseti düzenleme

set kayitseti=Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
tablo="Select kullaniciadi , sifre1 , sifre2 from yoneticihesaplari where kullaniciadi='"&kullaniciadi&"' and sifre1='"&sifre1&"' and sifre2='"&sifre2&"' ",baglanti
kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3
%>
yani tablodaki kullaniciadi sifre1 sifre2 bilgilerine git dedik bu bilgiler sizin forma yazdığınız bilgiler eğer veritebenında bu bilgiler varsa sonuç olarak veritabanı boş değil olacak bu bilgilere uyan bi kayıt var diycek sonra bağlantıya geri dönecek ve karşolaştırmayı bitirecek bu arada select il from arasına bütün alan isimlerini yazamk zorunda değilsiniz bi yıldız işareti hepsini seçer zaten artık öyle kullanacağız bu derste böyle olsun bunuda bilin istedim yani “select * from yoneticihesaplari” hepsini seçti
son hali
<!--#include file="baglanti.asp" -->
<%dim kullaniciadi , sifre1 , sifre2
kullaniciadi=request.form("kullaniciadi")
sifre1=request.form("sifre1")
sifre2=request.form("sifre2")
dim kayitseti , tablo
set kayitseti=Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
tablo="Select * from yoneticihesaplari where kullaniciadi='"&kullaniciadi&"' and sifre1='"&sifre1&"' and sifre2='"&sifre2&"' "
kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3

*Asp Bilgileri

session değişkeni ve if else deyimleri
session değişkeni kendisine atanan veriyi siz silene kadar belirli bir süre hafızasında tutar örnek verecek olursak siz forumda geziyosunuz ama kullanıcı adınız ve bilgileriniz heryerde ve her sayufada sizinle geziyo eğer giriş yapmadıysanız bazı şeylere izin vermiyo işte bu session değişkeni ile yapılır arkadaşlar ve bunu istediğiniz gibide kullanabilirsiniz hayalgücü ve programcılık yeteneğinize bağlı birşey tabi forumtr php dili yazlı arkadaşlar

if ve alse deyimlerine gelince kulanımları aynan kelime anlamrıyla aynıdır
if demek eğer ise anlamına gelir
else demek aksi taktirde yoksa değilse daha başka anlamlarına gelir
biz bunu aynen bu anlamlar için kullanırız
birde bu deyinmlerin içinde then ve end if deyimini kullanırız mecburen yoksa cümle tamamlanmıyo
then demekte ozaman öyleyse kelime sonundayasa ise anlamına geliyo
end if demek sorgumuz bitti analamına geliyo yani
eğer bugun 7/10/2006 ise
bunuyaz"ödeme günü ödemelerin var"
değilse
bunuyaz"bugün ödeme yok hadi yine iyisin"
kelime bitti
kod hali
<% dim bugun
if bugun=07/10/2006 then
response.write("ödeme günü ödemelerin var")
else
response.write("bugün ödeme yok hadi yine iyisin”)
end if

true ve false veri türleri
arkadaşlar true ve false bolean veri türüne girer
true demek doğru false demek yanlış anlamına gelir aynen böylede kullanılır
derse devam

*onayla.asp sayfası yapmak

şimdi kullanıcı adı ve şifreler doğrumu veya varmı onu kontrol edelim
if else kullanacaz
önce tablomuzda böyle bi veri varmı yada doğrumu ona bakalım
if kayıtseti.bof then
response.write("Kullanıcı Adı veya Şifreniz Yanlış")
bof demek veri varmı dimek oluyo yada öyle birşey kullanıyom ama ayrıntılı olarak bende bilmiyom
şimdi eğer bilgiler doğruysa session değişkenimize bu bilgileri kaydadelim
else
session("kullaniciadi")=kayitseti("kullaniciadi")
session("girisyapti")=true
end if
kullaniciadi diye bi session değişkeni tanımladık ve değerine kullanicinin veritabnındaki adını kaydettik
girisyapti diye bi session değişkeni tanımladık ve değerine doğru dedik

kodların bitmiş hali


<!--#include file="baglanti.asp" -->
<%dim kullaniciadi , sifre1 , sifre2
kullaniciadi=request.form("kullaniciadi")
sifre1=request.form("sifre1")
sifre2=request.form("sifre2")
dim kayitseti , tablo
set kayitseti=Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
tablo="Select kullaniciadi , sifre1 , sifre2 from yoneticihesaplari where kullaniciadi='"&kullaniciadi&"' and sifre1='"&sifre1&"' and sifre2='"&sifre2&"' "
kayitseti.open tablo , baglanti , 1 , 3


if kayitseti.bof then

response.Write("Kullanıcı Adı veya Şifreniz Yanlış")

else
session("kullaniciadi")=kayitseti("kullaniciadi")
session("girisyapti")=true
end if
%>



isterseniz vertabanını açın ve tabloya kullanıcı adınızı ve şifrelerinizi yazın hatta birkaçtane yapın bi onu bi onu girin birkaç veri girdikten sonra index.html dosyanızı açın f12 yapın kullanıcı adı ve şifrenizi girin doğruysa sayfa bomboş açılacak yanlışsa üye adınız yanlış diyecek ama hata sayfası gelirse yanlış birşeyler var en baştanbugün yeter arkadaşlar yoruldum saat 6 oldu sabahın 6 sı

benim bitmiş projem aşagıdaki linkte bu arada burası benim test alanım bitmemiş bir proje var orada şu an için sadece test amaçlı kullanıyom ama yakında değişecek


Murat_1995 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.07, 11:08   #11 (permalink)
Banned
 
Murat_1995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Mesaj Sayısı: 767
Konu Sayısı: 253
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 2341
Rep Derecesi : Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000Murat_1995 0-250000
Ruh Hali:

Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




Merhaba arkadaşlar

Önceki Dersimizde kullanıcı bilgilerini aldık ve doğruluğunu kontrol ettik şifre yanlışsa bir hata iletisi verdik yalnız proje boyunca sadece burada değil birçok yerde hata ve doğruluk mesajı vereceğiz her ileti için yeniden kod yazmak yerine iki genel ileti sayfası yapacağız biri admin iletileri diğeri kullanıcı iletileri bu arada projeyi inşa ederken önce admin sayfasını inşa edelim demiştim ama konuyu daha iyi anlayın diye ikisini aynı anda inşa etmeye karar verdim

İlk ileti sayfamız admin iletileri için olsun

Hata iletilerine bir tasarım inşa edelim
  • Admin ileti tasarımı 1
Boş bir asp sayfası oluşturun ve ismini sitemesaji.asp olarak data klasörüne kaydedin
Tasarım dizayn bölümüne geçin ve tablo oluşturma sihirbazını(insert mönüsünden table)
kullanarak aşağıdaki tabloyu oluşturun(tablo oluşturmayı önceki derslerde anlatmıştık)


tablonun Properties mönüsünden align özelliğini center yapın , caption özelliğini boş bırakın ve formu ortalamak için sol tarafında bir boşuğa tıklayıp enter yapın (bunun yöntemi bu değil aslında ilerleyen derslerde bunu daha ayrıntılı ele alacağız tek tablolu sayfalarda fazla uğraşmamak için bu yöntem kısa ve iyidir)

Modify mönüsünden page properties penceresini açın ve arka plan resmi için form sayfamızda kullandığımız resmi seçin

Şimdi tablomuzdaki üst satırı (ilk satırı) seçin ve içine Site Mesajı yazın

Alt satırın içini seçin ve proprties(ben artık özellikler mönüsü diyeceğim) mönüsünden Horz Özelliğini center vert özelliğini midle H (height) özelliğini 150 yapın
Alt satırın içini seçin ve “ buraya kod gelecek “ yazın bu yazı kod bölümünde bu kısmı bulmamıza yardımcı olacak



arkadaşlar tasarım bukadar siz arka plan resimlerini istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ben bu arka planı sadece birkaç sayfa için kullanacağım

gelelim kodlara

*Asp Bilgisi

ilk önce response nesnesinin redirect yöntemini kullanacağız ne işe yaradığı adından belli redirect direkt olarak
bunu yöntemi yazdığımız kod bloğunda oluşmasını istetiğimiz durumlarda sayfayı yönlendirmek için kullanırız
kullanımı
response.redirect(“gidilecekadres”)
şeklindedir

birde get metoduyla adres içinden yani link içinden veri gönderme olayı var arkadaşlar şimdi onuda göreceğiz kullanımı kolaydır göndereceğimiz veriyi yazdığımız linkin en sonuna boşluk bırakmadan bir soru işareti koyar ve veriyi yazarız
kullanımı

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...]

şeklindedir veriadi veriyi alacak sayfada kullanacağımız isim oluyor veriyi ayırt edebilmemiz için verideğeri ise veri adının taşıdığı değer oluyor eğer birkaç veri göndereceksek aralarına & işareti koyarız
örnek

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...]

şeklinde

hadi yapalım

*Sayfayı Otomatik Yönlendirme

arkadaşlar onayla.asp dosyamızı açın ve
response.Write("Kullanıcı Adı veya Şifreniz Yanlış") kodlarını silip yerine
bu kodları yazın

response.redirect(“sitemesajı.asp?ileti=1”)

kodun açılımı sitemesaji.asp sayfasına git ileti isimli veriyi de yanında götür demek oluyor
bu sayfayı kaydedip kapatın arkadaşlar işi bitti (şimdilik)

*Asp Bilgileri
select case yapısı
arkadaşlar bu yapıda if else deyimlerine benzer tek farkı karşılaştırma yapmaz sadece verilen değişkenin değerine göre verilen görevi yapar uzun uzun if ve else yazmamak için idealdir
kullanımı
dim değişken
değişken = 1
select case değişken

case 1

görevler

case 2
görevler
end select
değişkenin değerine 1 dedik ve case seçerken değişkenin değerini case yapısının adı olarak ata dedik değişkenin değeri 1 olduğuna göre case yapısının adıda 1 oldu bu durumda case 1 yazan yedeki görevleri yapacaktır case 2 yazan yerdeki görevler yapılmayacaktır

*sitemesaji.asp Sayfası Yapımı

arkadaşlar sitemesaji.asp sayfamızı açın ve kod bölümüne geçerek “buraya kod gelecek diye “yazdığımız yazıyı bulun şimdi onu silin birkaç defa enter yaparak kod yazmak için rahat bir alan açın
buraya yazacağımız kodlarla kullanıcıya mesajlar vereceğiz

önce asp taglarımızı açın yani <% bir alt satıra geçin rahat çalışalım
değişkenimizi tanımlayalım bu değişkene göre mesaj vereceğiz değişkenimizin adı mesajlar

dim mesajlar

şimdi değişkenimizin değerini get metodu ile gönderdiğimiz veriyle dolduralım
az önce onayla.asp sayfamızda bu sayfaya get metodu ile ver göndermesini istemiştik bu arada metodun get olduğunu yazmadık çünkü eğer metot belirtilmemişse varsayılan metot get metodudur bu ipucundan sonra devam edelim

mesajlar = request.QueryString("ileti")

mesajlar değişkenimize ileti veri adının değerini atadık veri değeri veri adının içinde arkadaşlar ne yazmıştık bu değere tabi ki 1 bu durumda onayla.asp sayfasından veri geldiğinde mesajlar değişkeninin değeri 1 olacak

devam edelim

case yapısının adını mesajlar değişkeninin değeriyle eşitleyelim

select case mesajlar

yani case yapısının adı mesajlar değişkenin değeridir ve bu değere göre case seç

gelecek verilerin değerini biliyor olmamız lazım arkadaşlar yoksa seçilen case nin ne iş yapacağını nasıl ayarlarız biz değeri biliyoruz onayla.asp den gelen veri 1 o zaman değer 1 ise yapılcak görevi yazalım

response.write(“Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı”)

eğer değer 1 olarak gelirse ekranda kullanıcı adı veya şifre hatalı yazısı görünecek arkadaşlar
şu anda bir hata mesajı istediğimiz için case bitti yeni mesajlara ihtiyacımız oldukça buraya ekleyeceğiz şimdi seçim olayımızı bitirelim

end select

asp tagımızı kapatalım

%>

bitti

son hali


<%
dim mesajlar
mesajlar = request.QueryString("ileti")
select case mesajlar
case 1
response.Write("Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı")
end select


Murat_1995 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.08, 15:44   #12 (permalink)
Yeni Tayfa
 
pelitt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jan 2008
Mesaj Sayısı: 1
Konu Sayısı: 0
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : pelitt 0-250000
Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




çok güzel bir kaynak olmuş teşekkürler


pelitt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.08, 16:42   #13 (permalink)
Yeni Tayfa
 
FASEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Feb 2008
Mesaj Sayısı: 1
Konu Sayısı: 0
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : FASEN 0-250000
Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş.


FASEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.08, 07:57   #14 (permalink)
Yeni Tayfa
 
kralist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Feb 2008
Mesaj Sayısı: 2
Konu Sayısı: 0
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi : kralist 0-250000
Standart Cevap: Dreamweaver ile a dan z ye ASP Resimli




ellerinize sağlık çok anlaşılır ve açık.teşekkür ederim...


kralist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.