ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:02   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 002




GRAMMAR TEST - 002

1) I'm simply surprised at your lack of authority on him. Why can't you ............... him eat his dinner?
a. persuade**** b. ask**** c. make *** d. tell**** e. force
*
2) "You took the wrong bus." "It .............. the wrong one. It has brought me to the right place, hasn't it?
a. must have been**** b. should have been****
c. ought to have been d. can't have been****
e. may have been
*
3) Why don't you pay some attention? I .............. be talking to a brick wall!
a. would like to**** b. should better**** c. might as well
d. will go and**** e. am going to
*
4) Aristotle is known to have said something like this: .............. man is a political animal is pretty obvious.
a. This**** b. That**** c. The**** d. A**** e. - - -
*
5) Listen to me, Ali. The man, ............... refused your proposal, has been arrested.
a. who have repeatedly**** b. - - -**** c. whom
d. whose daughter has**** e. when he
*
6) "Don't worry; one of the robbers ............... ," said a policeman to the gathering crowd.
a. are being pursued**** b. have been pursuing****
c. has been pursuing d. will be pursuing****
e. is being pursued
*
7) Theoretical physics ............... to be one of those pure sciences that ............... indispensable for the advancement of mankind.
a. happens/are**** b. happens/is**** c. happen/is
d. happen/are**** e. happens/- - -
*
8) I ............... asked to inform you that you're dismissed from your post as of today.
a. - - -**** b. have been**** c. used to be****
d. had**** e. would have
*
9) Would you believe it! ............... was no other than our poor old postman who had fallen into the water still holding on to his bags.
a. It**** b. Someone**** c. Who****
d. Somebody**** e. Man
*
10) Darling, I've got news for you: Meltem, together with her husband and six children, .............. come to stay with us for a whole month.

a. have**** b. - - -**** c. has**** d. don't**** e. are to
*
11) ............... when the phone started ringing. This is the sort of situation that I find really annoying.
a. Although it doesn't really bother me
b. Ever since my childhood, I get frightened
c. Hardly had I got in
d. No matter what I did
e. Immediately after I came home
*
12) Let's face it: The salary of an ordinary grave-digger is much higher ............... .
a. in comparison with a doctor****
b. than a doctor**** c. than that of a doctor
d. than a doctor is**** e. if compared to a doctor
*
13) I've been meaning to ask you: This is the first time you are visiting Turkey, ............... ?
a. aren't you**** b. is it**** c. are you****
d. isn't it**** e. is this
*
14) No matter how hard I tried to make them understand, they just wouldn't take my word for ............... I said, .............. annoyed me very much.
a. what/which**** b. that/which**** c. that/that
d. which/that**** e. which/which
*
15) Let me tell you about a funny thing that happened to a friend of mine the other day: Well, he'd just had a new tyre .............. on his car and he was going to drive the family out for a picnic. (The story continues...)
a. was fitting**** b. been fitted**** c. fitting
d. would be fitted***** e. fitted
*
16) Don't you agree with me that learning a foreign language is great fun? ............... is to pick up a little Italian.
a. A very difficult language to learn
b. The language that I want to practise
c. What other language than Italian
d. What I am planning to do now
e. Italy is the place it

17) Yes, I know you're tired and sleepy, but let me remind you one thing: If you ............... up all night to watch that stupid film, the world would look much brighter this morning, wouldn't it?!
a. wouldn't stay**** b. have not stayed****
c. hadn't stayed d. would stay**** e. had stayed
*
18) The bus I intended to catch had an accident on the way and many people got badly injured. Just think of it: If I hadn't missed it, I myself ............... recuperating in some hospital now.
a. would be**** b. had been**** c. wouldn't have been
d. having been**** e. were
*
19) ............... for -- what you call -- his "reckless courage", all lives would have been lost.
a. If it had been**** b. It wouldn't have been****
c. Wouldn't it have been d. If it were****
e. Had it not been
*
20) I'm pretty certain that, unless he's offered more money elsewhere, he ............... our offer.
a. 'd accept**** b. won't accept**** c. wouldn't accept
d. would've accepted**** e. 'll accept


01. c 06. e 11. c 16. d
02. d 07. a 12. c 17. c
03. c 08. b 13. d 18. a
04. b 09. a 14. a 19. e
05. d 10. c 15. e 20. e


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Test My Hardware 2.3 -BuRAk- Sistem Programları 0 18.09.07 17:56
Kelime Test MaStEr Ofis ve İş Programları 0 23.02.07 06:02
TEST: Truva Atı Yakalama Başarıları (AV-Test) MaTRiX Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 2 07.01.07 03:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.