ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:03   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 003




GRAMMAR TEST - 003

1) "How long has your husband been away now?" "Well, next Saturday he ............... for three weeks."
a. will have been**** b. will be going****
c. will have been going d. has gone****
e. will have been gone

2) "He's been working very hard just recently." "So ............... ! He has an exam coming up, hasn't he?"
a. he should**** b. has he**** c. much more****
d. is he**** e. would he

3) What a smart suit that is you've got on. It .............. cost you a lot of money to buy.
a. ought to have**** b. needn't have**** c. should have
d. can't have**** e. must have

4) The work had ............... under extremely difficult conditions.
a. been doing**** b. to be done**** c. completed****
d. to complete**** e. done

5) They have the poor girl ............... the whole house twice a day.
a. cleaned**** b. to clean**** c. cleans****
d. clean**** e. will clean

6) On top of the hill ............... .
a. a castle stood enormous
b. an enormous castle stood
c. stood an enormous castle
d. the enormous castle stood
e. the castle stood enormous
*
7) Isn't it time you ............... a sparkling new hair shampoo!

a. did yourself a favour and bought
b. are buying yourself
c. go and buy your sweetheart
d. will go and buy your family
e. buy me

8) I ............... it on my own by then.
a. am using**** b. had got used to using****
c. will never be able to get using
d. am used to do**** e. was used to use

9) ............... two months at sea, he came back healthier than ever.
a. Spending**** b. Being spent**** c. Having spent
d. While spending**** e. Having been spent

10) ............... rich people are, they never seem satisfied with their lot and always seen anxious to make ............... more money.

a. No matter how / still**** b. Some / any****
c. Whoever / that d. So much / so much****
e. Many / much

11) ............... had he drunk what was in the cup ............... he began to feel drowsy again.
a. When / that**** b. No sooner / than****
c. As soon as / then d. Whether or not / always****
e. Despite / never
*
12) She made a point of dying her hair and wearing dark glasses .............. people wouldn't recognize her.
a. if only**** b. so that**** c. as long as
d. in order to**** e. whether or not

13) I shall say no more ............... I be misunderstood.
a. so**** b. lest**** c. because****
d. even though**** e. in order that

14) His wife begged him not to drink too much ............... he would have to drive them home.

a. therefore**** b. whether**** c. that**** d. so**** e. as

15) He was thought, by all, to be undergoing some kind of training abroad, but he now appears ............... all through these months in a remote part of the country.
a. camping**** b. to have been camping****
c. to be camping d. having camped***** e. to camp

16) This friend of mine visited his doctor the other day with some stomach problems and the doctor simply suggested that he ............... away from alcohol for some time.
a. will stay**** b. would be staying**** c. stay****
d. would stay**** e. stays

17) ............... , he didn't want to risk it for a third time.
a. Because he cannot fail again
b. Since the last time
c. Now that he has succeeded
d. Having failed twice already
e. Never again
*

18) ............... , we decided to go swimming.
a. The day being fine
b. Although it was a fine day
c. Despite the fact that the weather was fine
d. Unless it was nice weather
e. For fear that it might rain

19) "I'd like to have a word with you." "Yes, but ............... ?"
a. about what we have to talk
b. what we have to talk about
c. what do we have to talk about
d. what about we have to talk
e. we have to talk about what

20) I've been trying to make you understand for the last half an hour: If you have posted that letter, it ............... there by now.

a. would have got**** b. had got**** c. is going to get
d. hadn't got**** e. will have got
*

01. e 06. c 11. b 16. c
02. a 07. a 12. b 17. d
03. e 08. b 13. b 18. a
04. b 09. c 14. e 19. c
05. d 10. a 15. b 20. e


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Grammar Test - 002 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:02
Test My Hardware 2.3 -BuRAk- Sistem Programları 0 18.09.07 17:56
TEST: Truva Atı Yakalama Başarıları (AV-Test) MaTRiX Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 2 07.01.07 03:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.