ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:06   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 007




GRAMMAR TEST - 007

1) ............... occurred to me ............... the boy might be lying.
a. There / what**** b. He / too**** c. It / that
d. So / that**** e. Some / also
*
2) ............... the laziest of the lazy would rather work than starve.
a. Such as**** b. Because**** c. Whether or not
d. As soon as**** e. Even
*
3) He came in as quietly as he could ............... not to wake the children.
a. because of**** b. so as**** c. although
d. whether or**** e. almost
*
4) She dyed her hair and wore dark glasses ............... people wouldn't recognize her.
a. if only**** b. so that**** c. even if**** d. never again**** e. in order to
*
5) ............... rich people are, they always seem anxious to make ............... more money.
a. However / still**** b. Some / any**** c. Whatever / some
d. So / much**** e. The / never
*
6) ............... had he drunk what was in the cup ............... he began to feel drowsy again.
a. Whether / or not**** b. That / more**** c. No sooner / than
d. Despite / then**** e. As soon as / that
*
7) The boss urged the staff ............... this splendid opportunity he was offering them.
a. to miss**** b. why not miss**** c. not to miss
d. about missing**** e. would not miss
*
8) She said that if I got out of her light she ............... to see what she was doing.
a. had better**** b. was capable of**** c. wanted
d. had tried **** e. would be able
*
9) We have been able to obtain no information ............... his whereabouts.
a. that of *** b. in which**** c. according to**** d. as to**** e. resulting from
*
10) She said she was always running into him and that he ............... in the neighbourhood.
a. would live *** b. had had to live**** c. could have lived
d. would have to live**** e. must be living
*
11) I'm surprised to hear that you've seen him here in İzmir, because he ............... to be abroad these days.
a. is proposed**** b. is suggested**** c. is ordered
d. is estimated**** e. is supposed
*
12) "Yes, we have a room for you," said the receptionist. "Now, if you'd ............... the register, please.
a. to sign**** b. signed**** c. not to sign**** d. just sign**** e. been signing
*
13) His wife begged him not to drink too much ............... he would have to drive them home.
a. as**** b. so**** c. that**** d. whether**** e. therefore
*
14) ............... , we decided to go swimming.
a. The day being fine
b. Although it was a good day
c. Despite the fact that the weather was fine
d. So much so the nice weather
e. For fear that it might not rain
*
15) ............... , he didn't want to try again.
a. Because he cannot fail again
b. Since the last time
c. Now that he has succeeded
d. Having failed twice already
e. Never again he decided and
*
16) The enemy plane crashed some distance away from our trenches, its bombs exploding ............... it hit the ground.
a. so that**** b. as**** c. then**** d. so**** e. no matter how
*
17) If she catches you ............... her diary, she'll be furious.
a. that you are reading**** b. having read**** c. if you are reading
d. having been reading**** e. reading
*
18) I saw him enter the room, unlock the drawer, take out a document, photograph it ............... put it back.
a. while he *** b. and then**** c. however not to
d. before**** e. again
*
19) I remember ............... to a big mosque in İstanbul as a small child.
a. their taking**** b. to take them**** c. being taken
d. my having taken them**** e. my taking
*
20) Mother: "Why did you throw that stone through that window?" Son: "Another boy ............... me do it."
a. complained to**** b. said to**** c. showed
d. did for**** e. made
*

01. c 06. c 11. e 16. b
02. e 07. c 12. d 17. e
03. b 08. e 13. a 18. b
04. b 09. d 14. a 19. c
05. a 10. e 15. d 20. e


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Grammar Test - 006 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:05
Grammar Test - 005 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 004 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 003 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:03
Grammar Test - 002 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.