ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:07   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 008




GRAMMAR TEST - 008

1) Ali need not ............... . Güneş doesn't need ..............., either.
a. going / going**** b. to go / to go**** c. go / go
d. go / to go**** e. to go / go
*
2) "How dare you ............... it without my permission!" said I. He didn't dare ............... me.
a. take / to answer**** b. take / answering**** c. to take / answer
d. taking / to answer**** e. taking / answer
*
3) ............... a married man, you'll have a lot more responsibility from now on.
a. As**** b. Been**** c. No matter what
d. Because of**** e. On top of
*
4) ............... you are a married man, you'll have a lot more responsibility from now on.
a. Consequently**** b. Even**** c. Resulting from
d. Now that**** e. Besides
*
5) He listened to them with patience ............... he was obviously infuriated.
a. consequently**** b. though**** c. nevertheless
d. however**** e. in spite of
*
6) ............... the point of going by car if you won't be able to find a place to park it when we get there?
a. That's**** b. Where's**** c. It's
d. Nothing's**** e. What's
*
7) He did nothing ................ sit idle and complain all the time.
a. resulting from**** b. apart from**** c. but
d. besides**** e. nevertheless
*
8) She ............... goes out nowadays.
a. barely never**** b. hardly ever**** c. does scarcely
d. ever and ever **** e. almost
*
9) I'd rather have a room of my own, ............... small it is, than share a room.
a. wherever *** b. however**** c. whichever**** d. whatever**** e. whenever
*
10) The fat lady went down head over heals, ............... made everyone laugh.
a. that *** b. what**** c. this**** d. it**** e. which
*
11) They were wondering what ............... .
a. was it that the man said**** b. did the man want
c. was it wanted by the man**** d. it was that the man wanted
e. was the man wanted
*
12) Who ............... ?
a. waited for you?**** b. waited for**** c. did wait for you
d. did wait you for**** e. for you waited
*
13) I'd rather you ............... it now.
a. do**** b. hadn't done**** c. don't do**** d. didn't do**** e. had done
*
14) What did you think of the film ............... ?
a. that you saw it last week
b. if you saw last week
c. last week you saw it
d. you did see it last week
e. you saw last week
*
15) ............... two months camping in the mountains, he came back healthier than ever.
a. Spending**** b. Being spent**** c. While spending
d. Having been spent**** e. Having spent
*
16) I ............... eat all this food.
a. 'd better not**** b. would better not to**** c. better not to
d. 'd not better**** e. not better
*
17) I ............... eat all this food.
a. would rather not to**** b. rather not to**** c. 'd not rather
d. not rather**** e. 'd rather not
*
18) A little boy would rather ............... .
a. plays than studies *** b. play than study**** c. to play than to study
d. to play than studying**** e. playing than studying
*
19) They have the poor girl ............... the whole house twice a day.
a. cleaned**** b. to clean**** c. cleans
d. will clean**** e. clean
*
20) I understand that you've sent him an e-mail message. I think you ............... him instead.
a. ought to have phoned**** b. should phone**** c. had phoned
d. must phone**** e. couldn't have phoned
*

01. d 06. e 11. d 16. a
02. a 07. c 12. a 17. e
03. a 08. b 13. d 18. b
04. d 09. b 14. e 19. e
05. b 10. e 15. e 20. a


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Grammar Test - 007 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:06
Grammar Test - 005 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 004 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 003 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:03
Grammar Test - 002 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.