ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:08   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 009




GRAMMAR TEST - 009

1) If only ............... , none of this would've happened.
a. I will not have mentioned it**** b. I hadn't mentioned it
c. had I not mentioned it**** d. I would've mentioned it
e. it is not mentioned
*
2) Yes, I know you're tired this morning; but ............... to the party, you wouldn't've come home and gone to bed so late.
a. if you wouldn't go**** b. if you've not gone**** c. if you hadn't gone
d. if you wouldn't have gone**** e. if you didn't go
*
3) If I'd realized this before, I ............... in such a mess now.
a. wouldn't be**** b. weren't**** c. wouldn't have been
d. won't have been**** e. had not been
*
4) ............... for his great courage, all lives would have been lost.
a. If it had been**** b. It wouldn't have been**** c. Wouldn't it have been
d. If it were**** e. Had it not been
*
5) He listened to them with patience, ............... he was obviously infuriated.
a. consequently**** b. even though**** c. resulting from
d. now that**** e. besides
*
6) When it started to rain, I .............. the shopping.
a. would just go to**** b. was going to buy it**** c. would've gone for
d. was just about to leave to do
e. won't have been coming back from
*
7) ............... it, but I didn't have enough money on me.
a. I was going to buy**** b. I wouldn't have bought**** c. I have been going to buy
d. I wouldn't've been going to buy**** e. I wouldn't buy
*
8) "I never expected to see you at the airport yesterday." "Yes, I ............... some friends.
a. have been seeing off**** b. was seeing off *** c. have seen off
d. would've been seeing off **** e. won't've seen off
*
9) Am I happy to see you back! ............... you so much!
a. I've missed *** b. I used to miss**** c. I'd miss
d. I'd have missed**** e. I'm missing
*
10) "How long has your husband been away?" "Well, on Friday ............... for three weeks."
a. he'll've been *** b. he's been going**** c. he'd have been going
d. he'll've been gone**** e. he's gone
*
11) "What excellent Turkish you speak!" "So .............. ! I've been living in Ankara for ten years."
a. must I**** b. do I**** c. I should**** d. I could**** e. much more
*
12) "What was that noise?" "Don't worry. It ............... the dog chasing some cat."
a. can't have been**** b. should have been**** c. must have been
d. ought to have been**** e. had to be
*
13) What a smart suit that is you've got on. It ............... very expensive to buy.
a. ought to have been**** b. should have been**** c. had been
d. must have been**** e. can't have been
*
14) "Must I always pay my rent by cheque (check)?" "No, you ............... . Pay it whatever way you want to."
a. mustn't**** b. shouldn't**** c. dare not**** d. can't**** e. needn't
*
15) It must have been an interesting performance. I would like ............... it, too. I'm sorry I missed it.
a. to be seeing**** b. to have seen**** c. to have been seeing
d. to see**** e. to be seen
*
16) Isn't it about time ............... taking things seriously?
a. for you starting**** b. you to start**** c. to have been starting
d. you started**** e. starting
*
17) Never in my life ............... such an unusual performance!
a. have I seen**** b. I see**** c. I have seen
d. I will see**** e. to see
*
18) Between the two mountains ............... .
a. the river is *** b. is a river**** c. the river is there
d. a river is**** e. there the river is
*
19) Not only ............... buildings, but they also specify the different kinds of materials for their buildings.
a. design architects do
b. architects do design
c. do architects design
d. do design architects
e. design do architects
*
20) The Angora cat, ............... can be seen in our local zoo, is an extremely beautiful animal.
a. of which**** b. that**** c. specimens of which
d. that a specimen of**** e. a specimen
*

01. b 06. d 11. c 16. d
02. c 07. a 12. c 17. a
03. a 08. b 13. d 18. b
04. e 09. a 14. e 19. c
05. b 10. d 15. b 20. c


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Grammar Test - 008 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:07
Grammar Test - 007 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:06
Grammar Test - 004 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 003 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:03
Grammar Test - 002 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.