ForumTayfa  

Go Back   ForumTayfa > Eğitim > Ödevler - Dersler - Tezler > Yabancı Diller

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08, 18:10   #1 (permalink)
Deneyimli Tayfa
 
ksklee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: _karsiyaka_
Mesaj Sayısı: 3.795
Konu Sayısı: 948
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 160502
Rep Puanı: 16048606
Rep Derecesi : ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000ksklee 0-10000000
Ruh Hali:

Arrow Grammar Test - 011




GRAMMAR TEST - 011

*
1) "Neither you nor I understood what he was saying," means: --
a. Both you and I understood what he was saying.
b. Either you or I understood what he was saying.
c. You didn't understand what he was saying. I didn't either.
d. You understood what he was saying, and so did I.
e. You didn't understand what he was saying, but I did.
*
2) "There must have existed a logical reason behind that purchase," means: --
a. There might not have been a logical reason behind that purchase.
b. A logical reason must exist behind that purchase.
c. I feel certain that there was a logical reason behind that purchase.
d. One must always look for a logical reason behind such purchases.
e. A logical reason should be looked for behind such purchases.
*
3) "They needn't have bought that book," means: --
a. They keep buying such books.
b. They didn't buy the book.
c. They didn't have to buy the book.
d. That book needed to be bought by them.
e. They bought the book.
*
4) "She didn't need to worry about her husband," means: --
a. She worried about her husband.
b. Her husband didn't need her to worry about him.
c. Her husband needed her to worry about himself.
d. Her husband needed to be worried about by his wife.
e. There was no reason for her to worry about her husband, and she didn't anyway.
*
5) "I'd much rather have watched TV at home," means: --
a. I was going to watch TV at home.
b. I didn't watch TV at home.
c. I couldn't watch TV at home even if I wanted to.
d. I made the mistake of watching TV at home.
e. I always prefer watching TV at home.
*
6) "You could have done more than you did to help her wash the car," means: --
a. You helped her more than she asked for it.
b. You helped her as much as you could.
c. You didn't help her at all.
d. You wanted to help her as much as you could.
e. You helped her, but not much.
*
7) Mark out the correct sentence:
a. The man who wants to see you is outside.
b. The man is outside who wants to see you.
c. The man who wants to see you he is outside.
d. The man wants to see you who is outside.
e. The man who is outside he wants to see you.
*
8) Mark out the correct sentence:
a. The man is Greek whose wife you just saw.
b. The man you just saw his wife is Greek.
c. The man whose Greek wife you just saw.
d. The man whose wife you just saw is Greek.
e. The man who is Greek you just saw his wife.
*
9) Mark out the correct sentence:
a. I won't take this bus its windows are all broken.
b. I won't take the bus, which the windows are all broken.
c. I won't take this bus, the windows of which are all broken.
d. I won't take this bus, which the windows of are all broken.
e. I won't take this bus the windows of which are all broken.
*
10) Mark out the correct sentence:
a. Is that table big brown?
b. Is that big table brown?
c. Is that big brown table?
d. Is that table brown big?
e. Is it big that brown table?
*
11) They were wondering what ............... .
a. was it that the man said
b. did the man want
c. was it wanted by the man
d. it was that the man wanted
e. was the man wanted
*
12) What did you think of the film ............... ?
a. that you saw it last week
b. if you saw last week
c. last week you saw it
d. you did see it last week
e. you saw last week
*
13) "Which bus are you going to catch?"* "............... ."
a. This bus is going to Konak
b. The 9:15
c. I got on the bus at 11:30
d. Many buses follow the same route
e. Because this one has got some engine trouble.
*
14) "What's the matter? Haven't you ever seen a live gorilla?"* ".............. ."
a. Nothing is the matter. Never have I seen
b. Yes, I have ever seen
c. No, not never. It is the matter
d. Ever or never is that doesn't matter
e. Would you believe it if I said 'No' ?
*
15) Choose the correct sentence:
a. He looked the children well after.
b. After he looked at the children well.
c. The children were well looked after.
d. He well looked after the children.
e. The children were looked after well.
*
16) Choose the correct sentence:
a. By who was the book written?
b. Who the book was written by?
c. The book was written by who?
d. Who was the book written by?
e. Was the book written who by?
*
17) Choose the correct sentence:
a. The field was being carried off the injured player.
b. Being the injured player, the field was carried off.
c. Off was carried the field, being the injured player.
d. The player was injured, carrying off the field.
e. The injured player was being carried off the field.
*
18) Choose the incorrect sentence:
a. I wish I will be able to drive a car.
b. She wishes she knew my address.
c. I suggested that each team be given equal points.
d. If only she had asked for some advice !
e. He behaves as if he owned this place !
*
19) Choose the incorrect sentence:
a. Perhaps you'd let me know when your new stocks arrive.
b. You'd better not wait any longer.
c. It's time you bought yourself a new pair of shoes.
d. Would you be so kind as to kept me informed?
e. Candidates may not bring textbooks into the examination room.
*
20) Choose the incorrect sentence:
a. Let's not tell anyone.
b. You are to report for duty immediately.
c. Could you possibly lend me a hand with this car?
d. "Let's go by taxi, shall we?" "Yes, let's do so."
e. The switchboard is to manned at all times.
*

01. c 06. e 11. d 16. d
02. c 07. a 12. e 17. e
03. e 08. d 13. b 18. a
04. e 09. c 14. e 19. d
05. b 10. b 15. c 20. e


ksklee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Grammar Test - 006 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:05
Grammar Test - 005 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 004 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:04
Grammar Test - 003 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:03
Grammar Test - 002 ksklee Yabancı Diller 0 20.09.08 18:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ForumTayfa

Arşiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 95 96 97 98 99 100 102 103 104 105 106 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 167 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271


ForumTayfa - Link Değişimi
Telinka İletişim | Voip Ürünleri | Link Değişimine Katılın |

Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. ForumTayfa Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız [email protected] email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Any member of our web site has the right of adding comments instantly without getting permisson due to the forum structure of our site basis. Althought, our site modarators check comments with care, all the responsibilities sourced from these comments directly belong to the members. If you still find any illegal content in our site ( A.buse, H.arassment, S.camming, H.acking, W.arez, C.rack, D.ivx, Mp.3 or any Illegal Activity ), please report us via [email protected] .Your reports will be evaluated as soon as the arrival of your e-mail.